Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев коментира представянето на отбора си в контролата с Левски, загубена с 0:1. Той засегна и темата със селекцията в отбора, като обяви, че два трансфера са пред финализиране, а „черно-белите“ имат нужда от още трима нови играчи.

„Намираме се в началото на подготвителния етап и не очакваме кой знае какви неща като представяне. Към момента нещата вървят нормално. Целта бе да се натоварим хубаво. Отразява се и смяната на температурата, нормално е да са изморени играчите. Натоварванията са големи, а някои бяха и с националния отбор и само от няколко дни тренират с нас“, обяви Тунчев.

„Селекцията ни малко закъснява, но лека-полека нещата ще си дойдат по местата. Чакаме финализирането на трансферите на двама, всичко останало е готово. Крачун е при нас, идва и Алекси Биков. Надяваме се, че ще вземем още трима. Трябват ни външен халф-бек, нападател и играч още една позиция. Не знам дали ще има изходящи трансфери”, призна треньорът на Локомотив (Пловдив).