Треньорът на Арда Александър Тунчев коментира поражението с 0:4 при визитата на Левски в двубой от efbet Лига. 

„Намирам причините, че оставихме необезпокоявани Левски да шутират към нашата врата. И първият, и третият гол са по идентичен начин. Знаем силните страни на тях, но гледахме отблизо. Имахме ситуации и ние при 0:1, при 0:2. Когато не отбележиш, няма какво да очакваш. Имаше напрежение и то си личеше в някои от играчите. Напуснаха ни някои основни футболисти и сега се вижда, че те са били важни за нашия отбор“, каза Тунчев.

„Трябва да продължим работата и да побеждаваме. Единствено с успехи, но те ще дойдат с битка. Ако не може да играем, трябва да предложим битка. На моменти не я предлагаме. Имахме проблеми преди мача – Деян Лозев е с температура и Боби Цонев, но това не е оправдание. Ако не успяваме да си подаваме топката, поне да покажем характер“.

„Срещу ЦСКА искам да видя това тимът да изглежда като едно. Всичко може да се случи, но трябва да покажем, че това състояние, в което сме в момента, е плод на нещо, което не е вътре при нас. Във всеки мач излизаме да побеждаваме. Купата дава по-кратък път към Европа, но сега е несериозно да говорим за Европа“, завърши Александър Тунчев.