Мениджъри от Турция са си харесали крилото на Локомотив (Пловдив) Рангел Абушев. Емисарите в неделя през деня прескочили до "Лаута", където в компанията на един от началниците в клуба - Кирил Маринков, по известен като Лозенеца, са разговаряли за евентуален трансфер на някои от играчите, твърди "7 дни спорт". С мениджърите е бил и бившият футболист на Литекс, Фенербахче и Истанбулспор Ивайло Петков. Бранителят направи дълга кариера в южната ни съседка и именно от там е приятелството му с емисарите.

Двамата мениджъри не работят към нито един клуб, но са в близки отношения с почти всички. Разговори с Лозенеца най-вече са се водили за младока Рангел Абушев. Крилото се представя много силно в последните мачове и това не остана незабелязано.

Рони вкара и двата гола за 2:2 срещу "Ботев" в битката за Пловдив. Не се споменава на кой отбор ще бъде предложен Абушев, но е много вероятно това да е Истанбулспор, който в момента се намира в третия ешелон. Друг мениджър, който работи в Турция и е в добри отношения с Локо (Пд) - Несим Нешадов, също търси евентуален нов отбор на Рони Абушев.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА