Централният защитник Даниел Димов подписа договор с Черно море и вече тренира с “моряците” на стадион “Младост” във Варна. Опитният футболист ще подсили отбора на Илиан Илиев в мачовете от първенството и Купата на България. 

Димов е юноша на Черно море, носил екипа на “моряците” от 2006 до 2010 година. През този период има 54 мача и 3 гола. След това преминава в Левски, а оттам в израелския Макаби Петах Тиква. През сезон 2015/2016 година е в турския Денизлиспор, а през следващия сезон преминава в Манисаспор. През 2018-а се завръща в родния Черно море, където изиграва 18 мача и записва един гол. В началото на август играе за Болуспор. 30-годишният Димов обаче е имал проблеми в турския клуб и е напуснал.

"Щастлив съм, че отново ще играя за Черно море. Имах разминавания с ръководството на бившия си клуб и затова напуснах", каза пред "Хоризонт" по БНР Даниел Димов.

"Не съм спирал да следя какво се случва в родния ми клуб и вярвам, че този сезон ще се представим още по-успешно. Надявам се през паузата в шампионата да наваксам с подготовката и да бъда готов за игра", добави опитният футболист. 

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020