Цифровата телевизия ТВ+ ще предава само двубоя на ЦСКА от Третия квалификационен кръг на Лига Европа. “Червените” посрещат ирландския Клифтънвил на 27 юли (вторник) от 19,00 часа на Националния стадион “Васил Левски”. ТВ+, която може да се гледа само от абонатите на “Булсатком”, отсвири домакинството на Литекс срещу Жилина в Третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Ловчанлии приемат словаците също на 27 юли (вторник) от 20,00 часа и заради застъпването на двата мача от телевизията избрали да предават този на ЦСКА. Възможността едната среща да се предава по ТВ+, а другата по Филм+ пропаднала, тъй като телевизията не разполага с два ПТС за пряко излъчване.

Двубоите на Левски и Берое на 29 юли (четвъртък) по предварителна програма би трябвало да бъдат излъчени. Срещата на “сините” е от 20,30 часа в Швеция срещу Калмар и ще бъде предавана по канала Филм+. Домакинството на Берое срещу Рапид (Виена) е от 20,00 часа на “Георги Аспарухов” и по програма трябва да се предава по ТВ+.

Преди няколко дни от цифровият оператор вбесиха феновете на Левски, тъй като в последния момент пропадна прякото излъчване на гостуването на ирландския Дъндолк./БЛИЦ