Шокираща новина разтресе вчера всички фенове на ЦСКА. Оказа се, че нито една българска телевизия не е изявила желание да извади пари и да купи правата за излъчването на срещата от Лига Европа между “червените” и Динамо (Москва), която ще се играе идния четвъртък на Националния стадион “Васил Левски”, пише в. “Тема Спорт”

Най-фрапираща е позицията на БНТ, откъдето  са заявили, че ще се концентрират върху световното първенство по лека атлетика от Берлин.Агенция “Спортфайв” продава три мача в пакет – двете срещи между ЦСКА и Динамо плюс гостуването на Литекс на БАТЕ Борисов. От компанията заявили пред изданието, че ще продадат правата дори и в последния момент. Възможно е това да стане на “ТВ Плюс”, който е собственост на “Булсатком”.
 
Според в. “Меридиан Мач” пък БНТ е в спор с Про.БГ за излъчването на двубоя на “червените” с Динамо (Москва) в София. Според изданието е сигурно, че една от двете телевизии ще предава директно мача, който е от 20,00 часа на 20 август. “Армейците” очакват поне 25 000 зрители на стадиона, а билетите вече се продават./БЛИЦ