ТВ7 и News7 ще закрият футболния шампионат тази събота с петчасов футболен маратон. Двата канала ще предават успоредно от 18:00 часа двата ключови двубоя, които ще определят новия шампион на България. От 18 часа News7 ще излъчи мача между Монтана и актуалния шампион Лудогорец. Дали тимът от Разград ще дублира или ще загуби титлата си ще стане ясно от 18 до 20 часа в ефира на ТВ7, където ще се предава мача между "Левски" и Славия. Само победа на стадион „Георги Апарухов” гарантира титлата на „сините”.

Час преди преките предавания започва коментарното студио по News7. В продължение на 60 минути от 17 часа репортерите от двата стадиона и други точки в страната, където се играят последните мачове от Нюз 7 футболно първенство, ще се включват с актуални новини и интервюта.

След края на двубоя ТВ7 ще проследи тържествата и награждаването на шампиона, като прякото излъчване ще продължи до 20,30. Коментарите и анализите, както и картина от всички важни стадиони в страната ще продължат и от 21 часа в предаването Спорт 7. Т

ака в продължение на пет часа ТВ7 и News7 ще се опитат да задоволят и най-претенциозните футболни фенове.