ТВ7 е лидер в ефира с мача между Партизан и Лудогорец (0:1) от третия предварителен кръг на Шампионската лига. Второто полувреме на двубоя, което предложи изключителни емоции на футболните фенове, е приковала най-много зрители пред екрана във всички възрастови групи.

„Радваме се, че ТВ7 стана част от успеха на Лудогорец в евротурнирите и показа всички мачове на българския шампион. Високите рейтинги са потвърждение, че в летните месеци феновете на футбола знаят, коя телевизия отговаря на техните очаквания“, коментира Миляна Велева, изпълнителен продуцент „Спорт“.

Утре вечер продължава футболният маратон в ефира на ТВ7. В 21 часа започва коментарното студио преди мача между Щутгарт и "Ботев", а в 21:20 и прякото предаване на двубоя.

В петък, събота, неделя и понеделник следват още 6 мача от "А" група. Гвоздеят на кръга са срещите Лудогорец – ЦСКА в събота от 21:00 часа и "Левски" – Берое от 20 часа в неделя. Останалите срещи са Нефтохимик – Славия в петък, 9 август от 21:00 часа по Нюз 7, Черно море – Локомотив Пловдив в събота, 10 август, от 18:00 по Нюз 7, "Ботев" - Любимец, в неделя – 11 август от 18:00 и Локомотив София – Черноморец в понеделник от 18:00 часа.