Бившият футболист на Спартак (Варна) Ради Радомиров почина на 62 години. Той е издъхнал в съня си рано сутринта в неделя.

Десният бранител бе част от най-успешното поколение на Спартак (Варна) в периода 1982-1984 г., когато отборът стана трети в България, стигна финал за Купата и до втория кръг на европейския турнир за КНК.

Ради Радомиров е баща на бившия нападател на Спартак Тодор Радомиров. Тъгуващият Тошко се сбогува с татко си с трогателни думи в социалната мрежа. 

"Почивай в мир баща ми!!! Нямам думи!!!", написа Тодор Радомиров във "Фейсбук" и публикува снимка с баща си.

Братовчедка е открила Ради Радомиров мъртъв. Това съобщи Тодор Радомиров пред "Петел". "Снощи в 21 часа говорих с татко. Беше в добро настроение. Каза ми, че ще гледа малко телевизия и си ляга, но така и не се е събудил", каза Тошко.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Сутринта моя братовчедка го е търсила по телефона, но не отговарял. Отишла в къщата ни в село Рудник и го открила мъртъв в леглото с ръка на сърцето. Когато сутринта ми се обади в 8:20 часа, имах лошо предчувствие. Молех се поне да е за болница, но...", каза още Тошко.

"Беше здрав, никога не ми е казвал, че нещо го боли. Всъщност, боляха го ставите и планирахме операция. Редовно се чувахме и се шегувахме. Казах му, че на 11 юни ще взема един калкан и ще отида при него да гледаме Италия - Турция под асмата, и той много се зарадва. Казах му също, че ако е писано, догодина може да го зарадвам и с внуче. Отговори: "Айде, бе, сине, по-бързо, че няма да доживея". Преди седмица погреба свой приятел, с който бяха близки от деца. Много тежко го изживя, дали оттам се е притеснил и... Бог да те прости, татко! За мен беше чест, че имах такъв прекрасен баща", завърши Тодор Радомиров.

Бронзовият медалист със Спартак ще бъде погребан утре (понеделник) от 14 часа в родното му село Рудник.

Екипът на БЛИЦ поднася искрени съболезнования на семейството и близките на Ради Радомиров!