Велико Търново и Етър загубиха едно от големите си имена – адвокат Николай Илчев. Той е починал тази сутрин в 6 часа в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“. Тъжната новина съобщиха от футболния клуб в сайта си.

Илчев не просто обичаше Етър и бе редовен зрител на мачовете му. Той помагаше на клуба като юрист, подготвяше и движеше цялата юридическа документация, включително провеждането на Общите събрания на клуба.

Роден е на 31 юли 1968 г. във Вeлико Търново. През 1990 г. завършва последния випуск на политически мотострелкови профил в НВУ “В. Левски”. 10 години е офицер от армията.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

През 1999 г. завършва право, а от 2000 г. работи като юрист, първо като юрисконсулт в “Електроразпределение – Г.О.” ЕАД, а след 2006 г. като адвокат и управляващ съдружник в адвокатско дружество.

Общински съветник, председател на ПК “Проблеми на гражданското общество и борба с корупцията”, зам.-председател на Великотърновски общински съвет (2015-2019). Беше кандидат за кмет на Велико Търново през 2011 г. Областен председател на ПП АБВ.

Етър и БЛИЦ изказват искрени съболезнования на семейството му!

Поклон пред паметта му!