3_3.jpgНай-младият талант на възродения "Ботев" (Пловдив) Илиан Христов е на път да стане и най-младият татко в клуба. 17-годишният благоевградчанин, който дойде през лятото от школата на Пирин, бе записан в 11-и клас на небезизвестното пловдивско школо за шивачки и фризьорки "Ана-Май".

Като единствено момче в класа си, Христов бил и много ухажван от съученичките си, но не след дълго една от тях буквално се лепнала за него. Това била бъдещата майка – Михаела, която е от класа на Илиан. До ден-днешен двойката била неразделна, вече почти 3 месеца, пише news4000. На пловдивската красавица обаче вече се вижда ясно очертано коремче, като всички от обкръжението й знаят, че тя ще става майка.

Под снимките й във "Фейсбук" също има коментари, които потвърждават факта, а тя самата не го отрича. От своя страна Илиан Христов не се е вясвал в училището от месец октомври, което може да застраши безпроблемното му изкласяване, шушукат си съученичките му. За сметка на това обаче той тренира много усърдно и радва публиката на "канарчетата" с отлична игра и голове. /БЛИЦ

9_1.jpg

2_1.jpg