Общинската комисия за безопасност на спорт­ните обекти затвори сек­тор „В" на стадион „Българска армия". Според експертите там било опасно за зрители. Хората от общината дойдоха с две патрулки, които трябваше да ги ох­раняват. Отново се дей­ствало по сигнал, както се получи за залите „Христо Ботев" и „Васил Симов", където се играят мачове от волейболното първен­ство.

От ЦСКА приеха ре­шението на нож, след ка­то според клуба „Бъл­гарска армия" е в доста по-добро състояние от някои стадиони, където се играят мачове от елит­ната ни група.

Според хора от клуба най-вероятната причина са 1/2-финалите от турнира за купата, на които се очаква да дойде огромен брой публика. Особено ако първият мач с Бе­рое в Стара Загора завърши с добър резултат. Заради това те ще се опитат да обжалват, за да може всички желаещи да дойдат на мача, който ще е на 22 април.

Планът за реконструк­цията на „Българска ар­мия" е готов, стига да се намери финансиране. Всичко ще бъде направе­но по последните изиск­вания на ФИФА и УЕФА.

В момента на „Бъл­гарска армия" няма дори журналистическа ложа, която бе ликвидирана, когато се направиха пове­че места за важните гости на клуба.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!