ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Победата на Лудогорец с 2:1 срещу Партизан може да се окаже последният мач от Шампионската лига, който „орлите” ще играят в близост до своите фенове.

Срещата с „гробарите” със сигурност е финалният двубой на тима, който се играе в Разград, като от ръководството на шампионите вече заявиха желанието си да домакинстват на „Лазур” в Бургас. Още при първата инспекция на съоръжението обаче от УЕФА са обявили в 12 пункта нещата, които трябва да се променят, за да може съоръжението да посреща мач от плейофи и групова фаза на Шампионската лига, съобщава „Меридиан Мач”.

В деня на мача с Партизан делегат на европейската централа е пристигнал в морския град и е заявил, че 9 от 12-те предписания са напълно изпълнени, а останалите са на финалната права. На този етап обаче преобладаващото мнение е, че стадион „Лазур” няма да може да бъде изряден навреме, ако Лудогорец отстрани сръбския първенец, поради което единствената възможност остава Националният стадион „Васил Левски” в София.

В деня на мача „Ботев” (Пд) – Щутгарт в Бургас пристигнаха двама инспектори на УЕФА от по-нисък ранг, но въпреки критичното им отношение към съоръжението, тяхната оценка едва ли ще повлияе на крайното решение. Ако Лудогорец все пак отпадне от Партизан, няма да има проблем да играе мачовете си в Лига Европа в Бургас.