УЕФА взе решение и утвърди часовете за втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите, в който ще участват и трите български представителя.

Първата среща между Левски и ПАОК (Солун) ще се играе на стадион „Георги Аспарухов“ на 21 юли от 20:00 часа. Треньорът на "сините" Станимир Стоилов искаше двубоят да се проведе на националния „Васил Левски“, но от европейската централа не са разрешили това и столичани ще приемат двуглавите орли на „Герена“. Реваншът в Солун е на 28 юли от 20:30 часа на „Тумба“. За момента и в двата мача няма да има гостуваща публика, а сините ще трябва да затворят 3000 седящи места за домакинството си.

Winbet - победата е емоция! (18+)

ЦСКА ще се изправи при гостуването на Македония Гьорче Петров в първия мач от 18:00 часа на 21 юли на стадион „Петър Милошевски“ на тренировъчната база на националния тим на Северна Македония. Този час предполага по-високи температури и вероятна жега в Скопие. Реваншът на стадион „Българска армия“ е седмица по-късно от 20:00 часа.

Ботев (Пловдив) ще посрещне кипърския гранд АПОЕЛ (Никозия) на 20 юли в София на Националния стадион „Васил Левски“ от 20:00 часа. Реваншът в Никозия на стадион „GSP“ е на 28 юли също от 20:00 часа.