Английският Уест Хям се е разбрал с „Левски“ за трансфера на Божидар Краев. Той ще бъде приключен преди затварянето на зимния пазар в Англия, пише „Тема Спорт“.

Параметрите по сделката вече са напълно уточнени. Коментирано е дори месечното възнаграждение, което играчът ще получава от „чуковете“. То ще бъде фиксирано на място, когато Краев отиде в Лондон.

Талантът на „Левски“ няма да минава пробен период, а само ще се подложи на задължителните медицински тестове. След това Божидар Краев ще подпише договор. Според условията в него „Левски“ ще получи 1,5 милиона евро, ако офанзивният футболист изиграе определен брой мачове.

„Сините“ работят по трансфера на Краев от средата на декември. Посредник при сделката е сръбският мениджър Катарина Паунич. Именно тя първа разкри за възможността 18-годишният футболист да заиграе в Англия.

ВИЖТЕ НОВОТО КЛАСИРАНЕ НA "А" ГРУПА


  "А" група, сезон 2015/16 - програма, резултати и листа на голмайсторите "Б" група, сезон 2015/2016 - програма, резултати и класиране Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg