Завръщането на Мартин Райнов в Левски развърза ръцете на "сините" за ултиматум към един от халфовете, които стартираха сезона. Това е Симеон Славчев. На "Герена" не са доволни от състоянието, в което се намира играчът и това ясно се видя при издънката 0:0 с Ботев (Враца). Тогава бившият национал влезе като резерва, но не успя с нищо да помогне на отбора, за да предотврати този резултат. На "сините" не им харесва, че Славчев в последно време обръща повече внимание на мускулите си и коремна преса тип "Кристиано Роналдо", вместо да се опита да си върне футболните качества. Както е известно, той претърпя операция и покрай нея започнал да прекалява със стоенето във фитнеса, пише "Мач Телеграф".

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Подобен проблем преди години на "Герена" имаше и Валери Божинов. Наложи се дори Георги Иванов-Гонзо да го плаши със солидни глоби при всяко влизане в залата с щангите. Божи обаче напук на него не спря с тежестите, след като водеше съревнование с Благой Георгиев за по-изваяна фигура. Според "сините" това бе и основната причина да се провали на тестовете в Уест Хям, където бе привикан от Сам Алърдайс.

Сега в Левски не искат нещата да се повторят и със Славчев, след като имат достатъчно проблеми заради контузиите на близнаците Цоневи.