Група фенове на Берое се заядоха със старши треньора Петър Хубчев след мача срещу Черно море (1:1) от 5-ия кръг на "А" група. Утрасите бяха бесни от играта на своя отбор и потърсиха дори саморазправа с героя от САЩ '94. Хубчев отиде при оградата към сектор "А" и не им остана длъжен. Разговорът протече на доста по-висок тон от нормалното. В крайна сметка разправията свърши след намесата на стюардите на стадиона.

Както е известно, част от беройската агитка отдавна си има закачка със старши треньора. Преди няколко месеца Хубчев отново имаше подобен диалог със запалянковците. Тогава двете страни си размениха обиди и неприлични жестове.

"Някои фенове винаги са недоволни от резултата и това е нормално. Дори и да се печели, те са недоволни. Мисля, че тотално доминирахме първото полувреме. Едно невнимание ни костваше гола, но всички момчета се раздадоха. Ние точно това искахме, да не се прибираме. Черно море обаче заигра по-активно. Сигурно е можело по хиляда начина да се реагира, коментира Хубчев.

- Аз познавам най-добре момчетата, не искам да ангажирам специалистите тук, но те се раздадоха. В грешката при засадата не вярвам да има тенденция на съдиите. И миналата година завършихме втори, това можем, взимаме максимума от този колектив.

На базата на някои успехи очакванията тук са доста високи. Ние можем да тренираме повече, но ако сме си поставили тези цели трябва да го носят. Тежко ще бъде и трябва да могат да играят с тази тежест.

Мапуку? Кой поздравява, кой вдига ръка - това са маловажни неща. Ние имаме 7-8 нови играчи. Всеки следващ мача трябва да работи за нас."

Берое вече в 13 поредни мача е без загуба в "А" група, но явно и това не е достатъчно за някои старозагорци.


Видео от скандала - ТУК



  "А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015