Унгарският халф Габор Ерош се присъедини към лагера на Локо (Пловдив) днес в Анталия. Полузащитникът вече подписа контракт с пловдивчани. Забавянето му бе наложително, заради съмнения от дизентерия, които го върнаха за лечение за около десетина дни в родината му, информира сайтът “lportala.net”.

Метеорологичните условия също не пощадиха Ерош, който кацна късно снощи, но заради блокада на магистрала за Анталия се наложи да преспи на хотел, в близост до летището.

Старши треньорът Наджи Шенсой проведе сутрешната си тренировка на едно от игрищата на комплекс "Аркадия", като за първи път с топка се включиха Габор Ерош, Георги Чиликов и гръкът на проби Вуис Панос. На облекчен режим се подготвяха Даксон да Силва и Цветелин Радев, които се възстановяват от настинки, а Дани Кики изгледа заниманието отстрани, тъй като все още не се чувства добре.

Следобед се очаква в хотел "Атлантис" да пристигне административният директор Атанас Узунов и администраторът Илко Дойчев.

Локо (Пловдив) утре ще премери сили в контрола с украинския Лвов, а не със сборен отбор на американските университети./БЛИЦ