ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Дублиращият отбор на Славия победи Левски-Раковски с 4:1 в мач от шестия кръг на Югозападната Трета лига. Двубоят ще се запомни с невероятно спортсменската проява в 65-ата минута на старши треньорa на „белите“ Иван Иванов. Той помогна на младия рефер в двубоя, който отсъди дузпа за домакините за нарушение извън наказателното поле, казвайки му, че е сгрешил. Както е известно, Русия е помощник на националния селекционер Младен Кръстаич

С публикация на профила си във „Фейсбук“ от ръководството на гостите благодариха на Славия за перфектната организация, отношението и честността.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

ОФИЦИАЛНОТО ИЗЯВЛЕНИЕ НА ЛЕВСКИ-РАКОВСКИ
Екипът на ФК Левски-Раковски има честта официално да благодари на Славия за перфектната организация и уважителното отношение преди, по време и след вчерашния мач, завършил със загуба за нашия отбор!!

Най-силно впечатление ни направи честността на треньора на Славия през цялото време, особено в момента, когато съдията свири дузпа за домакините при резултат 1:1 (с човек по-малко) и Иван Иванов показа на младия рефер че нарушението е извън наказателното поле!! Това е невиждана по нашите терени европейска реакция достойна за адмирации!! Така се възпитават младите в достоен, спортсменски дух!! За наше разочарование малко по-късно съвсем заслужено ни победиха с 4:1.

Най-искрено и чистосърдечно желаем на Иван Иванов и неговия отбор успех в следващия мач от Младежката Шампионска лига!!

Екипът на ФК ”Левски-Раковски“.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК