Футболистите на Етър ще имат възможност да използват новата си придобивка – уникалните гривни "Спорт Баланс" в гостуването тази събота на Пирин (Гоце Делчев). Те им бяха подарени от спортно-техническия директор Иво Балъков, който им пожела да триумфират в Западната "Б" група така, както Испания го стори на Световното в ЮАР. Примерът не е случаен, тъй като иберийците играха именно с такива аксесоари на Мондиала.

Енергийната гривна "Спорт Баланс" е разработка на НАСА и помага за подобряването на равновесието, увеличаването на силата и издръжливостта, намаляването на стреса и регулирането на кръвното, постигайки по този начин тотално благосъстояние на тялото.

Великотърновските футболисти получиха гривните, изработени от фирмата, снабдила и настоящия световен шампион. Интересен факт е, че вкаралият два гола за победата с 3:1 срещу ЦСКА в понеделник Александър Апостолов е играл срещу "армейците" точно с такава гривна. Продуктът вече се продава във Велико Търново, като цената за един брой е около 40 лева, информира sport-vt.

Двубоят на "виолетовите" с Пирин (Гоце Делчев) е в събота от 18:00 часа, а главен арбитър ще бъде софиянецът Георги Игнатов.

Треньорът Николай Арнаудов няма проблеми с контузени играчи и разполага с максимален избор при съставянето на групата за гостуването в Гоце Делчев. Травмата на Явор Генчев вече е отшумяла и наставникът на Етър ще може да разчита и на него. "Виолетовите" тръгват утре за Банско, където ще нощуват преди съботния мач с Пирин (ГД). /БЛИЦ