Универсалният футболист на Берое Атанас Зехиров е попаднал в полезрението на Лудогорец. Националът в последните две години прави най-силно впечатление от състава на Петър Хубчев. Зехиров е следен изкъсо от шампионите, които обмислят да изпратят оферта за него, твърди "7 дни спорт". Той има договор със старозагорци до края на сезона, като не игра в последните три мача заради контузия.

Лудогорец вече работи по зимната си селекция, но все още не е ясно дали Зехиров е в плановете за нея или привличането му ще бъде отложено до лятото. В момента разградчани имат дефицит именно в зоната на десния бек, където се подвизава роденият в Кочан фуболист. Титуляр е Йордан Минев, а купеният за 1 милион евро от Сантос Сисиньо постепенно изпадна от състава, а дори и от групата. Все още не е ясно дали шампионите смятат да дадат нов шанс на бразилеца през пролетта, а именно заради това е следен Зехиров.

В Разград гледат на защитника като идеален вариант за дългосрочен заместник на 35-годишния Минев, който вече пети сезон е несменяем тутиляр в Лудогорец. В клуба обаче са наясно, че е време да му се търси алтернатива, след като титуляр отляво е Натаниел. В Разград Минев започна кариерата си именно на левия бек, но след това бе пратен отдясно. При привличането на Жуниор Кайсара той отново се завърна отляво, но сега пак бе преквалифициран най-вдясно на отбраната. Минев обаче е доказал, че може да върши работа навсякъде. Същото важи и за Зехиров, като в Разград били впечатлени именно от неговата универсалност. Той започва кариерата си като полузащитник и в ЦСКА играеше точно в халфовата линия.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016


КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016