Възстановяването на нападателя на ЦСКА Владимир Манчев се е усложнило и той е заминал на преглед в Германия. Таранът има травма в коляното, която се усложнила и това е наложило Владо да пътува за Щутгарт, където му е направена нова артроскопия за почистване на менискуса. Манчев едва ли ще бъде готов до началото на първенството и така не се знае дали въобще ще остане в отбора през следващия сезон.

Ръководството на ЦСКА е проявило интерес към бразилските футболисти на Вихрен Еривертон и Шукардиня. Почти сигурно двамата ще напуснат тима от Сандански след изпадането му в "Б" група, съобщава в днешния си брой вестник “7 дни спорт”.

Президентът на Вихрен Коко Динев продава двамата в пакет за 300 000 евро. От началото на сезона Еривертон е изиграл 26 мача за Вихрен като е отбелязал 7 гола. Единственото, което на този етап може да провали сделката, е дълга на "армейците" към Вихрен за Удоджи. От ЦСКА все още не са се изплатили за трансфера на нигериеца преди две години. "Червените" дължат около 120 хиляди евро, като крайният срок за плащане на сумата е 15 юни./БЛИЦ