Венецуелският нападател на Черно море Ермес Паломино претърпя успешна интервенция на вътрешния менискус на лявото коляно. Според извършилите операцията лекари Емил Константинов и Калин Михов всичко е преминало нормално и след две седмици той ще започне физиотерапия.

След около месец черната перла ще продължи възстановяването си по специално изработена индивидуална програма. Така, ако няма усложнения, Паломино ще може да започне зимната подготовка наравно със своите съотборници. Под въпрос за мача с ЦСКА е Стамен Ангелов, който има болки в коляното и не участва в днешното занимание. Той е на облекчен режим и след като премине контролен преглед ще стане ясно дали наставникът Адалберт Зафиров ще може да разчита на него за двубоя с "армейците", който е насрочен за събота от 14:30 часа. Заради рисковия характер на двубоя на стадион „Тича“ ще има засилено полицейско присъствие.

От пресслужбата на "моряците" информираха още, че е променен началния час на срещата от 13-ия кръг на Елитната ни футболна група до 19 години между Черно море и Чавдар (Етрополе). Двубоят ще се състои в събота от 10:30 часа на стадиона под Аспаруховия мост.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА