Треньорът на Калиакра Филип Филипов определи група от 18 футболисти за мача с Академик (София), съобщиха от пресслужбата на клуба. Срещата от 9-ия кръг на "А" група е тази вечер от 21:00 часа в Каварна.

В групата личат доста промени в сравнение с гостуването на Локомотив (Пловдив), загубено с 0:5 преди седмица. Мачът със сигурност пропускат трайно контузеният Иван Райчев, който наскоро претърпя операция, както и бранителят Антон Димитров.

За сметка на това наставникът на новака в "А" група ще може да разчита на Георги Станчев, който през седмицата тренираше отделно от съотборниците си. Проблемите, които измъчваха нападателя бяха свързани с разтежение на коремните мускули, но по всичко изглежда, че той е възстановен и вероятно ще вземе участие в двубоя срещу Академик.

За мача със "студентите" Фичо включва двама нови нападатели - Георги Филипов и младата надежда Димитър Чечев, който до момента няма официален дебют с екипа на Калиакра. След дълго отсъствие в групата се завръща и защитникът Милен Бонев. /БЛИЦ

Групата на Калиакра за мача с Академик
Вратари: Йордан Господинов, Мирослав Радев
Защитници: Александър Събев, Антон Петров, Детелин Димитров, Мартин Димов, Милен Бонев
Полузащитници: Георги Кичуков, Ивайло Раденцов, Марко Марков, Николай Петров, Светослав Петров
Нападатели: Александър Младенов, Георги Станчев, Георги Филипов, Димитър Чечев, Иван Александров, Четин Садула