Футболистите на Спартак (Варна) ще решат дали да пътуват за неделния мач в Раковски утре в 11 часа. Тогава отборът се събира за пореден път на стадиона, съобщава “Петел”.
 
Днес треньорът на “соколите” Георги Иванов-Геша и неговият асистент Стефан Дончев проведоха среща с Христо Фурчев – дясна ръка на спонсора Пламен Стилиянов. Те са получили уверение, че другата седмица ще бъде платено на играчите, а поетапно ще се изчистят всички задължения към тях.
 
Както е известно, футболистите настояваха да вземат пари тази седмица. В противен случай са твърди, че няма да се качат в автобуса.
 
“Засега няма да пътуват и аз подкрепям решението им, защото никога отборът на Спартак”не е бил толкова сплотен и единен. Всичко обаче ще стане ясно утре наобед”, заяви Георги Иванов-Геша.
 
Наставникът уточни, че дори футболистите да тръгнат, това ще е в неделя в 8 часа, защото нямат резервиран хотел за събота и средства за лагер. При положение че спартаклии не прекъснат бойкота, за Раковски в неделя сутринта ще потеглят юношите на клуба.