Легендата на Левски и националния отбор на България Даниел Боримиров коментира пред БЛИЦ новината от днес, че той вече не е шеф на ДЮШ на "сините".

"Ако за вас тази информация е изненадваща, за мен е още по-изненадваща. Останах изключително сюрпризиран, след като Павел Колев ми се обади и ми съобщи, че се разделяме", сподели Боримиров пред БЛИЦ.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+) 

"Колев ме уведоми, че промяната се налагала, защото Левски тръгвал по нов път. Нямам представа какъв е този нов път, но по всичко личи, че аз няма да бъда част от него. Всъщност то вече е факт. Аз наистина не съм част от новия път на Левски!Другата седмица ще свикам пресконференция, на която ще обясня пред вас, медиите, доста неща. Сега в резюме искам да припомня пред читателите на БЛИЦ, че преди време, когато поех школата на Левски, аз дадох няколко обещания. Тези обещания се сбъднаха, защото Левски разполага с изключително добри футболисти, които вече са налагани в представителния тим на клуба. Ще припомня и нещо друго, тогава нямаше никакви отделени средства за школата, но аз и моят екип успяхме да се справим. Наистина ми е малко тъжно, че се разделям с Левски, но това не е по моя вина", завърши Боримиров.