Лидерът в Северозападната Трета лига Севлиево измъкна драматична победа с 2:1 като гост на новака Дреновец от едноименното видинско село. Срещата от седмия кръг на шампионата обаче ще се запомни с истинския ужас, който преживяха футболистите, треньорите и зрителите на двубоя.

В 10-ата минута Людмил Иванов от Дреновец скача с крак за висока топка, а Алекс Георгиев от гостите опитва да играе с глава. След каратисткия сблъсък Георгиев пада на терена. Оказва се, че си е глътнал езика и само бързата лекарска намеса го е върнала в съзнание.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Пострадалият веднага е откаран спешно в болницата в Лом. Людмил Иванов пък получава червен картон. Той се поднася извиненията си на треньорите на Севлиево не спира да плаче заради случилото се. Според запознати с Алекс Георгиев са приятели от детинство.

Секунди преди края на първото полувреме Борислав Борисов открива резултата за домакините. След почивката Севлиево подобрява представянето си и в 70-ата минута Максимилиан Велков изравнява. Секунди преди края на мача капитанът Георги Павлов с глава бележи победния гол за лидера на Северозапад.