Лошите дни за феновете на Ботев (Пловдив) се връщат. След като привържениците вече виждаха как ще се отърват от Димитър Христолов, стана ясно, че той остава собственик на клуба.

Италианските бизнесмени, които искаха да финансират, са се отказали от сделката и са заминали обратно за родината си. Уж купувачите на “канарчетата” останали изненадани от безкрайните дългове на Ботев, натрупани по времето на Христолов и въобще нямали намерение да дават пари в клуба.

Италианският треньор Енрико Пичоне и спортно-техническият директор Малу Мпасинкату продължават да се надяват и да залъгват феновете, че може да се появи светлина в тунела. Двамата чакат да дойде нова делегация от италианци, които да финансират клуба. Крайният срок, който Пичоне е дал, преди да се прибере в Италия е средата на седмицата след дербито с Локомотив (Пловдив). Тогава се очаква окончателно да стане ясно дали ще има нови купувачи или не.

Италианските играчи, които бяха доведени, ще изиграят мач с Черноморец, но след това ако не получат пари, със сигурност си заминават./БЛИЦ