Полузащитникът на Хасково Владислав Узунов не скри голямата болка и пълния хаос в отбора след изпадането в „Б” група и загубата от Славия с 0:1 днес, с която "червено-белите" се сбогуваха с елита. Той призна, че от 4 месеца футболистите не са взимали заплати и лично той не очаква да си получи парите.

„Вече ми е писнало да говорим за пари и такива работи. Трудно се мотивира всеки, всеки се опитва да не мисли за пари, но като излезеш от стадиона искаш, не искаш, няма как да не мислиш за това, всеки човек има нужди. Никой не казва дали ще има отбор, дали няма да има, не се знае какво става. От 22 години се класирахме за първи път за "А" група, но явно манталитетът в България е такъв и за една година всичко се развали. Не се надявам да си получа заплатите, ако дойдат, ще са бонус за мен”, сподели тъжният Узунов след поражението от Славия пред Диема спорт.

Той заяви, че разбира футболистите от други градове, които са напуснали Хасково заради липсата на пари и пълната неяснота около клуба. „Повечето момчета бяхме от Хасково и се сборихме – колкото качества имаме, всеки се опита да се раздаде на макс за емблемата на Хасково. Ние сме от тук и се раздаваме за града. Няма никаква яснота и които момчета не са от тук ги разбирам напълно, те се прибраха по домовете, ние останахме да играем да не се излагаме”, каза Узунов.

Халфът е спряган за трансфер в Берое. „Искам да почина 3-4 дни, ако някой се свърже с мен, ще мислим. Тоя сезон беше тежък за нас. Кофти е да си на последно място, малко психически трябва да разпуснем”, добави Владислав Узунов.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015