Мениджърът на Болтън Оуен Койл е готов да направи голям удар с привличането на Мартин Петров, след като българският национал стана свободен агент, пише в днешното си издание “The People”. Петров е основна трансферна цел на Койл, който се готви да направи сериозни промени в отбора през това лято. Според информациите Болтън е готов да предложи двегодишен договор на българския национал, а освен това да плаща и заплатата, която Петров получаваше в Манчестър Сити.

Изданието твърди, че Мартин Петров е отказал да продължи договора си с Манчестър Сити, тъй като мениджърът Роберто Манчини е предложил удължаване на контракта на българина само за един сезон. Добрата новина за мениджъра на Болтън е, че клубът няма нужда да вади трансферна сума за Петров, тъй като той е свободен агент.

Изданието припомня, че бързоногият играч премина в Сити от Атлетико Мадрид за 4,7 млн. лири и направи „незабавен удар”. През последния месец в медиите се появиха информации за интерес към Мартин Петров от страна на Евертън, Уест Хем и Рейнджърс./БЛИЦ