24 часа след като обяви, че се маха от футбола, шефът на Бенковски (Пазарджик) Иван Папазов взе обратно решение - остава спонсор и президент. Повод за решението му е обвинението, че Бенковски е направил опит да пробие пловдивските футболисти на Хебър за решаващия мач срещу Велбъжд в неделя.

"Смешна работа. Чудя се докъде тази фалирала и деградирала личност (б.р. - Боби Даскалов) ще стигне в абсурдните си лъжи и инсинуации. Това обаче ме амбицира силно да продължа. Бях решил да хвърлям кърпата, но напук на този болен мозък оставам да го видя как ще издържи на напъна да поддържа отбор още една година", коментира пред "7 дни спорт" Папазов.

Той посочи своя източник на финанси - 20 000 прасета. "Ще ги развържа, без да ми мигне окото. Да видя от другата страна какво ще изкара Бобето. Може би желязо. Ама то остана ли вече", попита иронично Папазов.

Шефът на Хебър Боби Даскалов не му остана длъжен. "Аз пък ще извадя на тезгяха 2 тона желязо срещу свинете на Папазов. Това на гарата не е нищо. Целият ТЕЦ "Тракия" чака за рязане. Нещо ме подценявате", заяви шефът на Хебър.

Той приветства решението на Папазов да остане във футбола. "Това не ме касае. И да остане, и да не остане, аз ще си гледам и занапред моя си отбор. Който иска да харчи пари за футбола, е добре дошъл", коментира Боби Даскалов. /БЛИЦ