Голяма част от феновете на Пирин са гневни на треньора Уорън Фийни и настояват за незабавната му оставка. В петък ирландецът записа пета загуба от общо шест шампионатни мача и закова „орлетата“ на фаталното 13-то място в "Ефбет лига".

Привържениците на "зелените" са потресени от кошмарните резултати под ръководството на Фийни, при положение, че в тима блестят "звезди" като Станислав Костов, Антон Карачанаков, Николай Бодуров, Дяков, Манолев и Преслав Йорданов.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн 

В мача срещу Локомотив (Сф) тимът от Благоевград бе кръгла нула в нападение, а единственото голово положение на отбора бе... дузпата, реализирана от Станоев.

Фенове на легендарния тим разкриха пред БЛИЦ, че причината за злощастното представяне на Пирин се дължи до голяма степен на слабата подготовка, проведена в Слънчев бряг.

Според тях Фийни предпочел морския курорт, за да съчетае тренировките с плажа. По време на подготовката на морето, спецът бил в компания на многобройното си семейство, с което искрено се забавлявал. В това разбира се няма нищо лошо, ако треньорът бе на семейна ваканция, а не на работа.

Според други наши източници, Фийни почти загърбил и тактическите занимания на тима, което личи и от плачевната голова разлика. В шестте си мачове до момента, Пирин е отбелязал само 3 гола, а е допуснал цели 12.

На практика Пирин играе без вратар, защото всеки удар извън наказателното поле към вратата на Петър Петров се озовава в мрежата му.

На всичкото отгоре Фийни не иска да поеме никаква отговорност за посредствената игра на "зелените". Ирландецът демонстрира арогантност пред телевизионните камери и не се срами да сложи като щит пред себе си съдиите. Отделен въпрос е, че реферите нямат никаква вина за безидейното нападение и слабата защита.

В Благоевград се надяват, че ръководството ще вземе мерки срещу Фийни и при следваща издънка ще му купи еднопосочен билет за Ирландия.