Време е някой да поеме отговорност за разходите на Левски. Това призова Веселин Минев в интервю за Канал 3. Бившият капитан на „сините” официално сложи край на състезателната си кариера, като направи равносметка за пътя си във футбола и разкри новите предизвикателства пред себе си. Не скри и мнението си, че в българския футбол е пълно със страхливци и парашутисти.

"Като се видя, че не можем да спасим Витоша, реших да сложа край на кариерата ми. Решението не беше трудно. Вече ми се работи като треньор”, каза Минев.

„Вътрешно съм убеден, че рано или късно ще успея като треньор. Пълно е с "мухи" и страхливци, да не ги изброявам. Епитетите са много. Аз винаги съм бил откровен и честен с хората”.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Пълно е с парашутисти. Аз съм минал и като футболист през много перипетии. Въпреки че навсякъде трябва да си човек на някого, сигурен съм, че ще успея”.

Относно новите собственици на Левски, Минев каза: „Нека да изчакаме да видим дали Сираков и Тити ще стабилизират клуба. Надявам се на български момчета да се даде шанс, Левски да излезе на чисто и да гледаме наши деца. Отборът отдавна не играе това, на което на „Герена” са свикнали. Хората, които са правили селекцията и са давали тези заплати, трябва да понесат отговорност”.

„Във футбола е пълно с хора, които не са честни, които са подмолни. Не искам да ги назовавам. Знам ги. Аз съм видял какво трябва да правя и какво не трябва. Надявам се това да ми донесе успех", продължи 39-годишният ни бивш национал.

"Хубчев не броеше младите за живи. Единствено Станислав Иванов пускаше. Добре, че сега някои от чужденците се отказаха и могат да играят младите. Къде са чужденците с по 20 хиляди евро заплата? Паулиньо бил звездата на отбора. Не съм го видял един мач да изиграе и да кажем, че Левски е победил благодарение на него. Мухи! Пренебрегваме си децата, които са израснали на "Герена", за да взимаме разни като Бабатунде. Вкараха Левски в тази каша с тези футболисти, нека сега дадат обяснение", коментира още разпалено Веселин Минев.