ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Трансферната цел на Левски Джоната Машадо има по-голямо желание да остане в настоящия си клуб, вместо да се завърне в България и да облече екипа на Левски.

24-годишният бразилски дефанзивен халф е познат у нас с изявите си за Локомотив (София). В момента той е част от боливийския Вилстерман.

Местният журналист Габриел Гумусио обяви на профила си в социалната мрежа „Х“, че Машадо предпочита да остане в настоящия си клуб и в следващите дни ще проведе среща с ръководството на клуба, с което да обсъди условията за продължаване на договора си, който изтича в понеделник.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Гумусио уточнява, че бразилецът е получил предложение от Левски, но това ще бъде опция пред него, ако не успее да преподпише с Вилстерман. Счита се, че офертата на „сините“ е за договор до края на сезона с опция за удължаване за още две години. Бразилецът обаче предпочита сигурността на по-дългосрочно обвързване.

На „Герена“ се надяват, че Джоната Машадо ще бъде заместникът на Андриан Краев, който отказва да продължи договора си с клуба. Бразилецът може да бъде ползван и на мястото на Жереми Петрис, който също се дърпа за нов контракт със „сините“.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!