Втородивизионният „Ботев“ (Гълъбово) има сериозни проблеми и не е ясно дали ще продължи съществуването си след края на сезона. Това призна Койчо Иванов пред petel.bg. Иванов, заедно с Димчо Марков води заниманията и ръководи отбора, но е регистриран като администратор заради липса на лиценз. Треньор на тима официално се води Марков.
 
„При нас е като в казармата. Всяка заповед е предпоследна и сме в неведение за бъдещето. През миналото лято бяхме оптимисти, защото Общината помагаше активно. Сега обаче там си имат проблеми и не им е до футбол. Казано по друг начин, не се интересуват дали отборът ще изпадне, или ще оцелее. Нито пък е ясно дали изобщо ще има отбор след края на сезона“, каза Иванов.
 
„Не сме в състояние да направим селекция, защото нищо не може да предложим на играчите. Затова събираме отхвърлени футболисти от други отбори. Сега почти всички момчета в състава са минали през Берое, имаме двама от Пловдив и един от Хасково. С юноши няма как да попълним групата, защото школата я има на книга. Уж играят в някакво първенство, ама са далеч от истината“, допълни Койчо Иванов.
 
В събота „Ботев“ (Гълъбово), който е на осмо място в „Б“ група, гостува на Спартак (Варна). Двубоят в морската столица е от 15:30 часа и ще бъде ръководен от Димитър Буров.