Георги Марков, който от около месец се зае със спортните въпроси в „Ботев” (Пловдив), е категоричен, че отборът му има нужда и от намигване на съдбата, за да стигне до резултатите, които всички в клуба и по трибуните искат. Днес от 20:00 часа „канарчетата” се изправят срещу Берое в Стара Загора в мач от 6-ия кръг на „А” група.

„Във футбола не може и без шанс. Той ни обърна гръб в предишния мач със Славия. Те ни вкараха с един удар и ни биха. Освен това, този Ивайло Димитров такъв гол сигурно няма да вкара до края на кариерата си. И това обаче го има и сме длъжни да гледаме напред. Дано този път ние да извадим подобен късмет", обяви бившият национал пред вестник "Меридиан мач".

„Мисля, че играчите и треньорският щаб работят сериозно. Готвим се за един тежък мач, в който има доста традиции и заряд. Със сигурност ще търсим максималното от двубоя в Стара Загора и не мислим толкова, как да спираме съперниците, а как да покажем най-доброто от себе си. Ермин Шиляк има крайната дума за състава. Не знам кой къде ще играе, но който и да избере, трябва да осъзнае, че изискванията към „Ботев” са сериозни и във всеки мач трябва да има пълно себераздаване", допълни Марков.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015