Треньорът на Черноморец Антон Велков заяви, че знае как да се противопостави на “Левски”. Двубоят от 18-ия кръг в “А” група е в събота от 18:00 часа на стадион “Георги Аспарухов”.

“Имаме идея за противодействие на „Левски”, но не мислим само да се браним, а да играем футбол. Със сигурност ще създадем шансове и ще се стремим да вземем нещо от този мач. Ще търсим реванш за негативното си представяне срещу ЦСКА”, заяви Тони Велков на днешната си пресконференция.

На въпрос как ще бъде пазен Гара Дембеле, Велков отговори: “На терена ще има хора, които през есента са се справили с него, но не е само той човекът, който трябва да се опази. “Левски” ще иска да изтрие загубата от ЦСКА. Победата над Локо (Сф) няма да е най-голямото удовлетворение за „сините”, които ще търсят поредица от успехи.

“Ще направя някои промени. На терена може да попаднат хора, които са преди мен тук, а не са играли редовно. В отбора има напрежение. Надявам се това да е полезното напрежение, което мотивира състезателите да впрегнат всичките си сили. Силните хора и силните футболисти се проверяват в трудни ситуации”, завърши Тони Велков./БЛИЦ