Набралият скорост Локомотив (Дряново) се изправя утре срещу лидера в Северозападната Трета лига Левски (Лом). Мачът е от 14:30 часа и ще се играе без публика заради предприетите мерки в борбата с COVID-19.

Въпреки че местните няма да имат възможност да бъдат на трибуните и утре, те не спират да помагат на местния тим. Вече стотици са подкрепилите кампанията за закупуването на виртуални билети (с цена 2 лева), подета от радетеля на дряновския футбол и председател на ОбС-Дряново Тодор Георгиев. Диджей Теди Джорджо съобщи пред БЛИЦ, че вече са събрани над 1000 лева, с които ще бъдат покрити разходите по провеждането на мача. 

Тодор Георгиев изказа сърдечни благодарности на кмета на Община Дряново Трифон Панчев и на всички помагащи на футболния клуб за подкрепата.

Мачът утре е очакван с голям интерес и ще бъде излъчен директно по Sportal TV. Коравият тим на Локомотив (Дряново) в момента е девети с 21 точки, а Левски (Лом) има 33 в актива си. Домакините обаче демонстрират характер през настоящия сезон, така че всички предпоставки за изключително оспорвано съперничество са налице.

Втори в класирането в Северозападната Трета лига с 31 точки е Спартак (Плевен), следват три отбора с по 30 точки - Янтра (Полски Тръмбеш), Ботев II (Враца) и Севлиево

 

 

Нашите приятели от Sportal.BG, ще предават на живо мача от Дряново..! Да подкрепим отбора и тази неделя! КУПИ БИЛЕТ...

Публикувахте от ФК Локомотив 1927 Дряново в Четвъртък, 19 ноември 2020 г.

 

 

Благодарим на всички приятели за подкрепата..! Днес получихме и силна подкрепа и благодарим на госпожа Мариана Печеян...

Публикувахте от Teddy Georgo B в Петък, 20 ноември 2020 г.