Футболистите и треньорският щаб на Марек отпразнуваха на стадион „Бончук“ заедно с феновете си влизането в „А“ група.
Веднага след края на равенственото с Пирин в Разлог (0:0), съставът на дупнишкия клуб и привържениците потеглиха към митичния стадион.

Дъждът, който не спря да вали, по никакъв начин не попречи на празненствата и радостта на всички, свързани с Марек, пише zadupnitsa.com.

Треньори и играчи бяха пристигнали малко по-бързо и чакаха своите верни фенове пред входа на главната трибуна на стадион „Бончук“.
Играчите се поздравяваха с влизането си в елита под звуците на ромски оркестър, а малко по-късно пристигнаха и феновете. Те вървяха към стадиона пеша в импровизирано шествие, веейки знамената си и пеейки песните за любимия си отбор.

Играчи, треньори и привърженици започнаха да си честитят и да се пръскат с шампанско. Всички пееха заедно песните за Марек и се отдадоха на заслужена радост. Малко след това феновете започнаха да вдигат победоносно във въздуха изпълнителния директор и наставник Иво Паргов, капитана Милен Лахчев и други от героите, извоювали промоцията в „А“ група.

Накрая всички се събраха за обща снимка и си пожелаха много щастливи моменти в елита. Празненствата на фенове и състава на Марек ще продължат и следващата седмица, когато дупнишкият клуб приема Добруджа на своя стадион.