Израелските медии изпратиха тримата български национали Елин Топузаков, Димитър Телкийски и Димитър Макриев за лагера на националния ни отбор. Тримата вчера потеглиха от Израел, за да бъдат на разположение на Станимир Стоилов днес на обяд. Израелското издание “One” пише, че Топузаков и Телкийски почти сигурно няма да се върнат в Апоел (Тел Авив), тъй като ръководството не им е предложило нови договори. Тимът остана на второ място в първенството, след като до последно имаше шанс за титлата, но тя бе спечелена от гранда Макаби (Хайфа).

“Най-важното нещо бе, че усетих любовта на публиката, това бе по-важно от всичките пари на света. Дадох всичко от себе си в тази една година. Аз съм професионалист вече 15 години и не мога да чакам до последния момент, за да получа предложение за нов договор. Ще играя още 3-4 години, имам някои предложения, но още не мога да кажа къде ще продължа кариерата си. Не съм разочарован”", каза Топузаков на раздяла с Израел.

Според изданието интерес към Топчо има от друг израелски отбори Апоел Кирят Шмона, както от тимове от Кипър и Италия./БЛИЦ