Фенклуб „Непримиримите - Синьо Хасково” организира впечатляващо посрещане на "Левски" в града. Привържениците бяха подготвили специална среща със своите любимци в бистро, където местните традиционно се събират и дискутират темите около любимия отбор. Около 20 часа снощи представителният тим в лицето на старши треньора Стойчо Стоев, неговия помощник Елин Топузаков, капитана Владимир Гаджев, голмайстора Валери Домовчийски и младата надежда Божидар Краев пристигнаха за срещата със запалянковците.

На място ги очакваха близо 200 „сини” привърженици, които огласиха околността с песни и осветиха вечерта с ефектно пиро шоу.

„Благодарим за топлото посрещане. Вие сте наистина невероятни и ние ще направим всичко по силите си да ви накараме да се гордеете с този отбор и да изпитате много щастливи мигове”, заяви пред феновете Стойчо Стоев.

Своите пожелания и благодарности отправиха и Топузаков, Гаджев, Домовчийски и Краев, а привържениците от своя страна им пожелаха да вдигнат над главите си Купата на България. Днес от 14:00 часа "сините" излизат в Хасково за реванша от 1/4-финалите, след като спечелиха с 3:0 на "Герена".

Срещата с феновете продължи с много снимки и емоционални разговори, а част от „синия” празник бяха и представители на Тръст „Синя България”.

Около полунощ обаче топлото посрещане беше донякъде помрачено. Автобусът на "Левски" беше атакуван от вандали, които го обстрелваха с камъни и счупиха предното му стъкло.

 


 


Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015