Всички в лагера на Левски изразиха изненадваща увереност, че ще успеят да изненадат лидера в група “G” на турнира Лига Европа – Ред Бул Залцбург. Двубоят на “сините” е утре вечер от 20,00 часа българско време на стадион “Ред Бул Арена” в Залцбург. След поредицата неуспешни мачове вече почти два месеца играчите на Левски явно доста надъхани от новия треньор бяха категорични, че имат сили да си тръгнат непобедени от Австрия.

“Отиваме да спечелим мача, а не само на екскурзия”, каза един от най-опитните в състава Георги Петков.

“Видяхте какви изненади се получиха в мачовете от Шампионската лига. Защо и ние да не поднесем една такава. Ще играем срещу добър отбор, който обаче има слабости. Тревата на стадиона е изкуствена, казват, че е по последен модел, но ще трябва да се приспособим към бързия начин на игра на съперника”, каза Тони Здравков, който официално се води треньор на Левски заради наличието на лиценз Про.

“Отиваме, за да се представим добре и ако може да вземем нещо от мача. Настроението е добро. Нормално е да има някакъв срив в играчите, но мисля, че напоследък самочувствието ни се вдигна. Тези момчета могат да играят футбол, показвали са го. Във всеки един мач има шанс, ще се опитаме да ги изненадаме. Не ме притесняват отсъстващите от състава, вярвам на всичките си играчи. Имаме голям шанс да прекъснем негативната серия още утре вечер”, заяви на заминаване новият треньор Георги Иванов – Гонзо./БЛИЦ