Новият старши треньор на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович вече е в открита вражда с част от играчите, твърди "Тема спорт".

След срамното равенство срещу последния Витоша Бистрица босненският наставник открито нападна възпитаниците си с обвинение, че не стават за концепциите му. Преди това Акрапович извади от групата любимеца на феновете Пауло Серджо, който остана на пейката. Друг от най-харесваните футболисти от агитката - Парвиз Умарбаев, не игра в две срещи, а срещу Витоша бе сменен още на почивката. По всяка вероятност Акрапович ще започне изграждането на изцяло нов тим през паузата. Ако, разбира се, президентът Христо Крушарски отпусне пари за селекция и изобщо време на наставника. Именно за средства се е молил босненецът при един от малкото си разговори с бизнесмена.
 
"Класата на някои играчи не позволява те да играят голям футбол. Нямат характера да играят за Локомотив Пловдив. Не можем да постигнем целите си по този начин. Няма достатъчно дълбочина в състава", коментира Акрапович след резила с новака.
 
В същото време източници, близки до Христо Крушарски, твърдят, че той умува за нов старши треньор. В четирите си мача дотук Акрапович има само 1 спечелена точка и 1 вкаран гол. На боса на Локо вече са му били предложени двама нови треньори. Очевидно дните на босненеца на "Лаута" ще бъдат кратки.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма