В Локомотив (Сф) се изпокараха здраво след разгрома с 1:5 от ЦСКА. Основната вина беше стоварена върху вратаря Юлиян Левашки, който допусна пет гола. За някои беше виновен, за други - не. Нападателят Мартин Камбуров открито обвини Левашки след мача.

"Не искам да говоря така за него, но едно хвърчило от 59 метра не успя да хване. Този Маркиньос кога е вкарвал с глава?", каза голмайсторът по повод изравнителното попадение на Маркиньос. Тогава бразилецът получи много дълъг пас от Тодор Янчев, който не беше пресечен от Левашки или някой от защитниците.

Футболистите не спирали да се обвиняват един друг веднага след края на дербито, информира "7 дни спорт". Съблекалнята била огласяна от крясъци. Лидерите скочили на вратаря, защитниците атакували нападателите за пропуските през първото полувреме. Те пък не им останали длъжни за петте гола.

Само ветеранът Георги Марков стоял настрани, твърдят от тима. Собственикът на Локо (Сф) Николай Гигов не възнамерява да глобява футболистите след срама на "Армията". Той обаче е наредил отборът да постигне на всяка цена две победи в оставащите два мача до края на шампионата. Локомотив все още се намира на третото място, с точка повече от четвъртия Левски. "Сините" гостуват на Монтана и приемат Сливен, а "червено-черните" са домакини на Черноморец и в последния кръг отиват на борещия се за спасението си Локо (Пд). /БЛИЦ