Ръководството на Пирин дава тази вечер курбан на своите футболисти. Играчи, треньори и шефове ще изядат 42-килограмово шиле с надеждата футболистите на отбора да се отпушат пред гола в предстоящите срещи.

Както е известно, именно малшансът пред гола лиши "орлетата" от победата в Стара Загора, след като на два пъти тогава Даниел Младенов се озова сам срещу вратаря на Берое, не успя да вкара, а срещата завърши 1:1.

Студено време и силен вятър пък завари наставникът на Пирин Наджи Шенсой на първата тренировка на отбора преди мача със Спортист, който е тази събота. Шенсой се завърна след кратка визита от Турция и проведе тренировъчното занимание на тима в Мурсалево, информира e-79. След кратък разбор неговите футболисти проведоха двуразови занимания.

"Орлетата" ще тренират и утре на терена в Мурсалево и от четвъртък се завръщат отново на клубната си база в Рилци. Сутринта играчите се потиха на уредите във фитнеса. Тренировката днес пропусна единствено Фаик Таиров, който има сериозна травма в ръката от мача на дублиращите отбори с Локомотив (Пд) и ще пропусне мача на дубъла срещу Спортист (Своге). /БЛИЦ