След като се появи информацията за интерес на шампиона на Полша Шльонск към Владимир Гаджев, спортната преса веднага проучи българския национал. Изданията описаха характера на полузащитника на "Левски", като похвалиха и качествата му.

"Той е много провокативен играч. Обича да рита в гнева си рекламните пана около терена или да провокира и псува феновете. Гаджев обаче владее силните удари от разстояние", коментира изданието wp.pl.

Медиите определят като минимална вероятността Владо Гаджев да заиграе в Шльонск. Причината е чисто финансова. От "Герена" искат поне милион евро за своя юноша, припомня "7 дни спорт". Въпреки това медиите смятат, че след края на сезона халфът ще бъде опция за полския тим.

"Халфът на "Левски" може да бъде купен през лятото, тъй като в момента клубът изпитва сериозни финансови проблеми и не може да отдели за него дори половината от сумата, която искат от София. На този етап трансферът изглежда нереалистичен", пише пък sport.pl.

Припомняме, двамата отбора се срещнаха в приятелски мач на 9 февруари, когато Гаджев записа 90 минути и вкара гол от дузпа. Срещата, състояла се в Кипър, завърши при 2:2. В нея щабът на Шльонск е останал задоволен от видяното от национала.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ