Домакините от Поморие направиха всичко възможно контролата днес между Черноморец (Бургас) и Равда да се проведе на отлично подготвен терен. Проверката стартира в 18:00 часа.

Сериозен ресурс от хора с гребла, лопати и колички с луга от вчера завзе терена. Въпреки студеното време и дебелата снежна покривка в Поморие, зеления терен днес по обяд бе основно почистен от бялата пелена.

Независимо от предстоящата контрола, Красимир Балъков не изневери на своя стил и още в 7 часа сутринта събуди футболистите, които направиха 45-минутно бягане. След закуската играчите продължиха с упражнения за сила, водени от опитния кондиционен специалист Трендафил Терзийски.

В отбора няма контузени футболисти и всички тренират на пълни обороти. Очаква се и в днешната контролна среща мениджърът на "акулите" да използва всички свои състезатели, както и в първия двубой срещу тима на Созопол, спечелен с 5:0.

Мачът с Равда днес от 18 часа, отново предизвиква голям интерес сред привържениците на футбола в Бургас, Поморие и Равда, откъдето въпреки студеното време се очаква да пристигнат много привърженици на футбола. Както е известно, гостите имат амбиции да се преборят за промоция в професионалния футбол, а Черноморец ще доказва правото си да се нареди сред челниците в първенството на елитната ни футболна група. /БЛИЦ