Полузащитникът Джереми де Нойер изправи на нокти треньорския щаб на "Левски". 23-годишният футболист бе извикан от националния селекционер на Кюрасао Патрик Клуйверт за световната квалификация срещу Ел Салвадор, която се игра рано в събота сутринта. Според медиите в островната държава Де Нойер е бил заменен принудително на полувремето заради травма и е под въпрос за реванша в сряда.

Няма яснота какво точно е състоянието на халфа, но при положение че травмата му се окаже сериозна, това ще е проблем за старши треньора на "Левски" Стойчо Стоев. Де Нойер се превърна в основен футболист на "сините" от началото на сезона. На него и Георги Костадинов се разчита в средата на терена, а двойката оправдава очакванията и изглежда като най-стабилната на Герена от години насам.

Повече яснота около това, дали Де Нойер е контузен, се очаква утре, когато селекцията на Кюрасао заминава за реванша в Ел Салвадор. Тогава наставникът Патрик Клуйверт трябва да говори пред медиите в страната и да се разбере на кои играчи ще може да разчита за двубоя.

Иначе Кюрасао загуби домакинството си с 0:1 и ще се нуждае от победа в Ел Салвадор, за да продължи в следващия етап на световните квалификации. За селекцията на Патрик Клуйверт цял мач изигра бившият футболист на "Левски" Дъстли Мулдер.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015