Футболисти, треньори и ръководство на Дунав (Русе) пропищя от доскоро елитния ни рефер Георги Игнатов заради съдийството му по време на днешния мач с Калиакра (Каварна), завършил 2:2.

При резултат 1:0 в полза на домакините Хубенов от Дунав се откъснал сам срещу вратаря на гостите, защитник от Калиакра, който бил последен човек, го съборил, Игнатов се затичал, но не показал дори и жълт картон на бранителя.

След като Дунав повежда с 1:0, гостите от Каварна обръщат резултата до 2:1, след което реферът подминава три положения за дузпа. При едното от тях Хубенов дори получава жълт картон за симулация. През второто полувреме Игнатов не дава нищо и при удар на Иван Райков с юмрук в лицето на футболист на домакините.

“След края на мача отидох при дежурния делегат на двубоя – Георги Нарлев и го попитах, каква оценка ще даде на Георги Игнатов. А той седи и се усмихва. Каза – ще видим. Ако не направиш нещо в тази ситуация, ще обърнем земята и ще разберем какво оценка си дал на Игнатов”, заяви човек от Дунав пред Канал 3./БЛИЦ