Футболистите на Спартак (Вн) са си поставили за цел да спечелят 12 точки до края на есенния полусезон. Това означава, че “соколите” трябва да спечелят всичките си срещи през есенния дял. На варненци им предстоят домакинство на Чавдар (Етрополе), гостуват на Пирин (Разлог), домакинстват на Любимец и завършват с мач далеч от дома срещу Септември (Симитли).

„До края на полусезона нямаме право на грешки. В тези няколко мача сме длъжни да наваксаме пропуснатите точки от предишните двубои. Най-ни тежи загубата в Плевен, където ние си бяхме виновни да си тръгнем без точки. Определено Еторполе и Любимец не са слаби съперници, но предвид факта, че сме домакини трябва да ги бием”, коментира защитникът Венци Маринов.

“ Има настроение в съблекалнята и всички са на мнение, че трябва да спечелим и четирите оставащи мача. С оглед на играта, която показваме това е не е невъзможно. Нужна ни е повече концентрация пред гола и няма какво да ни спре. Това е нашата цел и ще направим всичко за да я постигнем“, завърши сърцатия бранител.